Website
EXCEED YOU ! maakt voor optimale resultaten gebruik van 2BImproved als partner. Zoals de naam al zegt is deze tool bedoeld om medewerkers te laten groeien in hun werk. Ongeacht of ze op als Operator werken of op kantoor. 2BImproved zorgt voor een transparante loopbaanbegeleiding, waarbij een medewerker door 1 op 1 coaching weet wat hem of haar te doen staat en wat ze al beheersen.

Lerende organisaties zijn succesvoller

2BImproved is een methode en concept om kennis-kunde-gedrag te ontwikkelen en te borgen in organisaties. De methode past 100% in het kader van de Lerende Organisatie en laat deze van binnenuit groeien. Lerende organisaties zijn flexibeler en meer betrokken bij hun medewerkers en presteren daardoor duurzamer, effectiever en efficiënter.

Het concept bestaat uit een continue groei en verbetering van:

1. Het werkplezier, de motivatie en daarmee de vervulling van de functie

2. De competenties van de medewerkers, zoals samenwerken, communiceren en leiderschap

3. De kwaliteit, veiligheid en resultaten van het werk

4. De lerende cultuur als dynamisch totaalsysteem

De plekken waar de kennis-kunde-gedragscombinaties daadwerkelijk worden geborgd, zijn de eigen werkomgevingen van de medewerkers en leidinggevenden. Het gehanteerde leerconcept hiervoor is ‘Learning in the Flow of Work’. 2BImproved is het webbased platform hiervoor met tal van functionaliteiten om het vliegwiel van de Lerende Organisatie sneller te laten draaien.

Portfolio

Opleider en specialist in de Golfkartonindustrie - Forest-based industry

Mijn naam is Eddie van de Steeg eigenaar en oprichter van EXCEED YOU !

Ik heb 12 jaar gewerkt voor AKZO NOBEL Pharmadivisie voor Diosynth en Organon.In deze tijd heb ik meerdere functies bekleed waaronder Hoofdoperator en waarbij ik operationeel verantwoordelijk was voor de aansturing van de ploegen binnen de afdeling Oestradiol.

Het langste ben ik echter werkzaam geweest op de afdeling Research & Development, waarbij ik nieuwe grondstoffen voor medicijnen ontwikkelde van laboratorium- tot fabrieksschaal.

Vanaf 2000 ben ik werkzaam geweest als Teammanager van een Golfkartonfabriek of de afdeling Productie en de afdeling Verwerking. In 2006 ben ik begonnen als trainer, coach en consultant bij een Stichting die opleidingen verzorgde in de Papier- en (Golf-) kartonindustrie.

Sinds 2016 werk ik als zelfstandig trainer in dezelfde industrieën. Ik heb Paper Science Technology gestudeerd, NIMA B, Comprehensive management en Senior management. In de laatste jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren en ontwikkelen in het methodisch leren, waar 2BImproved een voorbeeld van is.

EXCEED YOU BV
is een organisatie die haar productie gerichte klanten optimaliseert. Komende vanuit de (Golf-) kartonindustrie en geleerd hebbende van de jaren bij AKZO Nobel, waar oprichter en eigenaar Eddie van de Steeg is “groot gebracht”, maakt EXCEED YOU ! gebruik van het krachtigste instrument die een organisatie heeft: de mensen die daar werken.

Structuren als LEAN Six sigma en WCM vallen en staan met de mensen die daarmee moeten werken. Samen met PTC online heeft EXCEED YOU ! een systeem ontwikkeld dat luistert naar de mensen op de werkvloer, zowel mannen als vrouwen. Het grote voordeel is dat door te luisteren naar de mensen en gebruik te maken van hun input, er een groei in de organisatie plaatsvind, die ook nog eens zeer motiverend werkt voor de mensen. Volgens de structuren van LEAN; gebruik maken van de 8e verspilling en dat is verspilling van Human Talent.

Door een technische kijk en een procestechnische aanpak weet EXCEED YOU ! verspillingen aan het licht te brengen en deze met behulp van de eigen medewerkers op te lossen. Het ontwikkelen en opleiden van medewerkers staat dan ook centraal. Deze ontwikkeling kan dan ook onder bepaalde voorwaarden leiden tot het behalen van een MBO diploma waardoor de organisatie ook nog eens Maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Benieuwd of dit bij uw organisatie mogelijk is ? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen.

Contact

Contactgegevens

 

Eddie van de Steeg

Ruurloseweg 49
7271RS Broculo

+31 6 51 39 0170

mailexceedyou@gmail.com

Samenwerken?